fbpx
bgsqenmkroru

Връзка с клиента

Изпратете ни снимка на басейна си и вземете подарък!

Изпратете ни снимка на Вашия басейн Azuro, Ibiza, Fort Wayne, Calypso или Compact и вземете Вашата гарантирана награда - надуваема топка с лого с първата си поръчка към нас. Най-красивата снимка на басейн ще наградена с препарати за поддръжка на водата за цяла година или продукт по избор на стойност до 200 лв.

Прочети още...

Програма за лоялни клиенти Vip Club

За да предложим на нашите дългогодишни клиенти преференциални условия, създадохме програмата за лоялни клиенти Vip Club.

 

Прочети още...

Магазинът в гр.Елин Пелин се премести

Пуулс ЕУ ЕООД и Басейни.НЕТ уведомяват всички свои клиенти, че складът и магазинът ни в гр. Елин Пелин не функционират от 2011 година и са преместени на адрес гр. София, бул. "Цар Борис" III №245, където се намират и в момента, и обслужват клиенти.

Прочети още...

Сертификат "Коректна фирма" 2016

Всички ние - екипа на Пуулс ЕУ ЕООД и Басейни.НЕТ сме щастливи да се похвалим с получаването на сертификат "Коректна фирма" 2016.

Вярваме, че отношението към клиента и любовта към професията ни са нещо много по-ценно от сертификат, но сме горди, че усилията ни в тази насока са оценени.

Сертификатът "Коректна Фирма" е отличие, имащо за цел преди всичко да изгражда позитивна презентация на компаниите в Интернет средата, като за целта се прави проучване на фирмите със софтуер със специален алгоритъм "Коефициент на мненията" за т.н. "чувствителни фрази".

Автентичността на сертификата може да бъде проверена, в сайта на Център На Клиентските Мнения ЕООД.

Прочети още...

Басейни.НЕТ в Румъния!

www.e-piscina.NET е румънският онлайн магазин за басейни Азуро!

От началото на 2010 година "Пуулс ЕУ" ЕООД е официален вносител на продуктите на Mountfield a.s. за територията на Румъния. Утвърденият ни опит на българския пазар, познатото качество на басейните Азуро и безконкурентните цени вече са достъпни и за румънските ни клиенти.

Прочети още...

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт