Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Връзка с клиента

Изпратете ни снимка на Вашия басейн Azuro, Ibiza, Fort Wayne, Calypso или Compact и вземете Вашата гарантирана награда - надуваема топка с лого с първата си поръчка към нас. Най-красивата снимка на басейн ще наградена с препарати за поддръжка на водата за цяла година или продукт по избор на стойност до 200 лв.

За да предложим на нашите дългогодишни клиенти преференциални условия, създадохме програмата за лоялни клиенти Vip Club.

 

Пуулс ЕУ ЕООД и Басейни.НЕТ уведомяват всички свои клиенти, че складът и магазинът ни в гр. Елин Пелин не функционират от 2011 година и са преместени на адрес гр. София, бул. "Цар Борис" III №245, където се намират и в момента, и обслужват клиенти.

Всички ние - екипа на Пуулс ЕУ ЕООД и Басейни.НЕТ сме щастливи да се похвалим с получаването на сертификат "Коректна фирма" 2016.

Вярваме, че отношението към клиента и любовта към професията ни са нещо много по-ценно от сертификат, но сме горди, че усилията ни в тази насока са оценени.

Сертификатът "Коректна Фирма" е отличие, имащо за цел преди всичко да изгражда позитивна презентация на компаниите в Интернет средата, като за целта се прави проучване на фирмите със софтуер със специален алгоритъм "Коефициент на мненията" за т.н. "чувствителни фрази".

Автентичността на сертификата може да бъде проверена, в сайта на Център На Клиентските Мнения ЕООД.

www.e-piscina.NET е румънският онлайн магазин за басейни Азуро!

От началото на 2010 година "Пуулс ЕУ" ЕООД е официален вносител на продуктите на Mountfield a.s. за територията на Румъния. Утвърденият ни опит на българския пазар, познатото качество на басейните Азуро и безконкурентните цени вече са достъпни и за румънските ни клиенти.

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.