bgenroru

Монолитните басейни от бетон вече са достъпни, благодарение на системата New Style - конструктивна система за изграждане на басейни, състояща се от кофражи за вграждане от синтерован експандиран полистирол (EPS). Блоковете позволяват създаването на басейни с различни стадартни или нестандартни форми без ограничения в размера. Системата се състои в изграждането на стените на басейна чрез монтиране на полистироловите блокове заедно, армирането им с подходяща арматура и пълненето им с бетон. Резултът е винаги красив завършен бетонен басейн с облицовка от стъклокерамика или гранитогрес на много по-конкурентна цена и в много по-кратки срокове.

Изберете от примерните модели и размери или ни опишете мечтания от Вас басейн и ние ще създадем безплатно 3D проект и индивидуална оферта за Вас.

 Поискай оферта

 

 

 

ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМАТА NEW STYLE

 

  • Перфектна термоизолация - EPS е материал с прекрасни изолационни качества, който остава непроменен във времето. Той позволява поддържането на по-висока температура на водата  в сравнение с другите строителни техники, намалявайки топлинните загуби и увеличавайки драстъчно периода на използване на басейна през лятото.
  • Икономичност и кратки срокове - Разходите по изпълнението на басейна са много по-ниски от стандартното изпълнение (само 0,15 м3 бетон за напълване 1 м2), а сроковете много по-кратки. 
  • Здравина и устойчивост - Плътността на блоковете е 30 кг/м3, което гарантира абсолютната му здравина и перфектна геометрия на формата. Полистиролът няма хранителна стойност, която би могла да причини растеж на гъбички, бактерии или други микроорганизми, което не позволява образуването на мухъл. Не се разгражда при наличие на вода или пара. Той е "дишащ" материал.
  • Екологичност - EPS материалът е нетоксичен и инертен. Поради своята забележителна химическа стабилност, той не представлява опасност за околната среда (почвата и атмосферата) и не представлява рисков фактор за здравето.
  • Качествено европейско оборудване - Над 90% от оборудването на басейна е с европейски произход от Италия, Германия, Чехия и Франция на водещи световни производители. То е съобразено изцяло, както с обема на басейна, така и с изискаванията на клиента.
  • Възможност за поставяне на всякаква облицовка  - Основния недостатък на сглобяемите, стъклопластови и керамични басейни е невъзможността за избор на настилка. Системата New Style позволява полагането на всякаква настилка - стъклокерамика, керамика или граниторес, което придава на басейна луксозен и стилен вид.
  • Хидромасаж, водни ефекти и други екстри  - Възможност за изграждане на джакузи към басейна, хидромасжани пейки или просто зона с хидромасаж, инсталация на всички видове водни ефекти - водопади, изкуствени скали, водни завеси и др. Стълбището може да бъде вътрешно - тип "римско" или да има широка площадка за поставяне на шезлонги във водата.
  • Индивидуален дизайн и луксозно изпълнение - Почти няма форма или конструкция, която да не може да бъде изпълнена с ABS блокчета. Размерите са изцяло неограничени. 
  • Безплатен 3D проект - Услуга без конкуренция на пазара, която Ви позволява да видите басейна на мечитите си, такъв какъвто Вие си го представяте, преди изграждането му Заедно с офертата от нас, ще получите напълно безплатно в рамките на няколко дни видео с индивидуалния проект на Вашия басейн. 

 

Бетонни басейни

Басейн BOSTON с оборудване

Бетонен басейн Boston с EPS конструкция и оборудване: филтрационна система и осветление. Размери 6.00 х 3.00 х 1.50 или по ...

Басейн ROMA с оборудване

Бетонен басейн Roma с EPS конструкция и оборудване: филтрационна система и осветление. Размери 8.00 х 4.00 х 1.50 или по желание ...

Басейн PALERMO с оборудване

Бетонен басейн Palermo и джакузи с EPS конструкция и оборудване: филтрационна система и осветление. Размери 9.00 х 4.50 х 1.50 ...

Басейн ATHENA с оборудване

Бетонен басейн Athena с EPS конструкция и оборудване: филтрационна система и осветление. Размери 10.00 х 5.00 х 1.50 плюс джакузи ...

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт