bgenroru
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление
Басейн BOSTON с филтрация и осветление

Басейн NewStyle BOSTON с оборудване

Бетонен басейн Boston с EPS конструкция и оборудване: филтрационна система и осветление. Размери 4.00 х 2.50 х 1.50 или по желание на клиента;

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

схема басейн Бостън

Примерен модел на бетонен басейн с конструкция от EPS блокчета и базово оборудване. Формата, размера, дълбочината, вида и цвета на облицовката, както и всеки елемент от оборудването могат да бъдат променяни по индувидуален проект.

Оборудването включва завършена професионална филтрирационна система с пясъчен филтър, помпа и контролен панел, осветление, пълен набор аксесоари за почистване, препарати за подръжка на водата.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Конструкция от EPS - калкулация за размери 4.00 х 2.50 х 1.50 м (без бетон)
Стълба от полирана стомана с 3 стъпала
Скимер (преливник) 
Помпа с пясъчен филтър 5 м3/ч
Стенна вливна дюза
Комплект RGB многоцветно осветление - 2 бр.
Модулатор с дистанционно за контрол на осветлението
Трансформатор 100 W
Подов сифон
Контролно табло за филтрация и осветление
Тръбна разводка и ПВЦ части (трасе до 20 м)
Кварцов пясък 4 x 25 кг
Ел. материали
Aксесоари - дълбока мрежа, универсална дръжка, четка 25 см, тестер за pH и хлор
Комплект препарати - Azuro Chlor TRIO 1 кг, Аzuro Chlor Shock 1 кг, Azuro pH Plus Azuro 1,5 кг и ph Minus
Хидроизлозция MapElastic

 

ОБЛИЦОВКА:

Облицовки басейнСтандартна стъклокерамична мозайка с предпочитан размер на чиповете или дизнайнерски решения, като керамични плочки с орнаменти, био настилки от камък или стилно, модерно и икономично решение - с големи плочки гранитогрес. Изберете предпочитан цвят и вид на облицовката и ние ще направим оферта и 3D проект. В последните години в Европа съществува тенденция, която закъснява на нашия пазар - избягване на скучния син цвят на облицовката и замяната му със светли натурални цветове - светло сиво, пясъчно бежово, екрю и бяло и бледи природни нюанси, които създават усещане за кристално бистра лагуна, модерен и много елегантен вид на басейна.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ И ОПЦИИ:

изграждане на джакузи

Джакузи

Към конструкцията на басейна може да бъде изградена джакузи зона в площа на басейна с подводно преливане (преградна стена, която разделя двете зони), инфинити преливане (стената на джакузито е по-висока и водата се стича по нея към басейна) или без връзка по между им. Формата и размерът на джакузито могат да варират без ограничения. 

Използваното хидромасажно оборудване е италианско с високо качество и стилен дизайн.


хидромасажна зона

Хидромасажна зона и пейки

Когато мястото за изграждане на допълнително джакузи е ограничено, може да бъдат изградени пейки в басейна, които да бъдат обурудвани с хидромасажна система, или просто дюзите да бъдат разположени на удобни места за сядане по вътрешното стълбище на басейна. Видът, броят и разположението на дюзите може да варира според предпочитанията на клиента.

Зоната може да бъде и визуално откроена и с ефектно LED осветление.


система за въздушни мехурчета

Аеромасажна система

Няма нищо по-приятно от въздушни мехурчета, които галят кожата, докато релаксирате в басейна. Аеросистемата, съставена от метални тръби може да бъде монтирана върху предварително изградени пейки или да бъдат директно инсталирани оборудвани еаромасажни лежанки от неръждаема стомана в басейна. Системата работи чрез въздушен компресор (блоуър).

Цялото оборудване е с европейски произход и гранация за качество.


Водопади и водни завеси

Водопади и водни завеси

Тези водни ефекти дават живот на Вашия басейн. Шумът от падаща вода е винаги приятен и създава усещане за свежест. На някоя от стените от басейна може да бъде инсталиран водопад от неръждаема стомана с различни форми и размери или да бъде изградена ефектна водна завеса с впечатляващо LED осветление.

За създаването на тези водни ефекти е необходима допълнителна циркулационна помпа с подходящ дебит.


infinity

Инфинити преливане

Безпорно най-впечтляващия от всички водни ефекти е инфинити преливането от по-малък басейн към основния или от джакузи в непосредствена близост до басейна. Този ефект може да бъде постигнат по различни начини - обикновено стичане на водата по стената на басейна, терасиране на стената или скрито преливане чрез улей или вграждане на преливащ елемент от неръждаема стомана. За да бъде постигнат ефекта е задължително стената, на която ще бъде изграден да е по-висока от стената на басейна, в които ще се влива водата.


ТЕХНОЛОГИЯ:

eps басейнNew Style е конструктивна система за изграждане на басейни, състояща се от кофражи за вграждане от синтерован експандиран полистирол (EPS). Блоковете позволяват създаването на басейни с различни стадартни или нестандартни форми без ограничения в размера. Системата се състои в изграждането на стените на басейна чрез монтиране на полистироловите блокове заедно, армирането им с подходяща арматура и пълненето им с бетон.

Резултът е винаги красив завършен бетонен басейн с перфектна геометрия и следните предимства:

  • Перфектна термоизолация - EPS е материал с прекрасни изолационни качества, който остава непроменен във времето. Той позволява поддържането на по-висока температура на водата  в сравнение с другите строителни техники, намалявайки топлинните загуби и увеличавайки драстъчно периода на използване на басейна през лятото.
  • Икономичност и кратки срокове - Разходите по изпълнението на басейна са много по-ниски от стандартното изпълнение (само 0,15 м3 бетон за напълване 1 м2), а сроковете много по-кратки. 
  • Здравина и устойчивост - Плътността на блоковете е 30 кг/м3, което гарантира абсолютната му здравина и перфектна геометрия на формата. Полистиролът няма хранителна стойност, която би могла да причини растеж на гъбички, бактерии или други микроорганизми, което не позволява образуването на мухъл. Не се разгражда при наличие на вода или пара. Той е "дишащ" материал.
  • Екологичност - EPS материалът е нетоксичен и инертен. Поради своята забележителна химическа стабилност, той не представлява опасност за околната среда (почвата и атмосферата) и не представлява рисков фактор за здравето.
  • Индивидуален дизайн и луксозно изпълнение - Почти няма форма или конструкция, която да не може да бъде изпълнена с ABS блокчета. Размерите са изцяло неограничени. 

 

ОБОРУДВАНЕ:

Над 90% от оборудването на басейна е с европейски произход от Италия, Германия, Чехия и Франция на водещи световни производители, сред които Hayward (Франция), Speck Pumpen (Германия), Saci (Италия), Balboa (САЩ). То е съобразено изцяло, както с обема на басейна, така и с изискаванията на клиента, без компромиси в качеството на оборудването и материалите. Хидроизолацията, с която работим е Map Elastic, а фугата епоксидна Kerapoxy Design на Mapei - едиствената гаранция за качествено изпълнение и безпроблемна експлоатация на басейн!

 

flexfit trabaPVC FlexfitFLEXFIT ГЪВКАВИ ТРЪБИ:

PVC тръбите FlexFit са иновативна алтернатива на обикновените PVC тръби. Те са изключително здрави и издържат на огромното налягане на почвата, поради което не се налага да бъдат вкарвани в допълнителни тръби. При зимни условия издържат на -30 C. Предимствата, които имат пред обикновените тръби са много: вътрешният слой със специално покритие PROTECT® е устойчив на абразия и хлорни продукти осигурява перфектна работа в плувни басейни, цялостта на гъвката тръба FlexFit, намаляваща до абсолютния минимум броя на точките за свързване (обикновените тръби се свързват в много точки, което е предпоставка за възникване на теч при неблагоприятни условия) и не последно здравината им. Моля, обърнете внимание, че само приличат на обикновен гофриран маркуч, но твърдостта, структурата и дебелината им са абсолютно различни. Срокът на експлоатация на гъвкавите тръби FlexFit е пет пъти по-дълъг от този на обикновените PVC тръби!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Стенен водопад за басейни Маями
785,00 лв
Размер