bgenroru
AZURO Mini-Bio 1 l
AZURO Mini-Bio 1 l
AZURO Mini-Bio 1 l

Безхлорен дезинфектант Azuro Mini-Bio 1 л.


Цена с ДДС:16,00 лв
Продажна цена с ДДС: 13,90 лв
Безхлорен течен препарат за дезинфекция на малки (детски) басейни, използван в комбинация с кислородни таблетки за басейни Азуро Oxi Tabs Mini - 1 л;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 л.

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препаратът подпомага отстраняването на органични замърсявания от водата и ограничаване на размножаването на бактерии и водорасли във всички видове басейни (напр. в малки надуваеми басейни и такива без филтрационна система). Препаратът е биоразградим и неагресивен към всички типове повърхности на басейни. Азуро Mini-Bio се обикновено използва в комбинация с  малки таблетки активен кислород Азуро Oxi Tabs Mini за гарантирано унищожаване на биологичното замърсяване и дезинфекция на малките басейни. НЕ използвайте кислородни таблетки заедно с хлорни препарати или за вода, третирана с такива!

Препаратът има най-добър ефект при самостоятелно изливане в скимера при включена филтрационна система. При малки басейни без филтрационна система е необходимо препаратът напълно да се разбърка в целия обем на водата. Ефектът от първоначалното третиране се проявява след 2 - 3 дни. В случай, че проблемите продължават, трябва де се извърши повторно третиране в същия обхват.

 

УПОТРЕБА:

Първоначлно третиране (началото на сезона): 45 мл препарат на 1 м³ (1000 л) вода. 2) Поддържаща доза (веднъж седмично): 30 мл препарат на 1 м³ (1000 л) вода. В комбинация с кислородни таблетки Azuro Oxi Tabs Mini: 30 мл от препарата Azuro Mini – BIO и 1 таблетка 20 гр. Azuro Oxi Tabs Mini на 1 м³ вода.

Срок на годност: 2 години от датата на производство (виж опаковката на продукта)

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: 

ОПАСНОСТ - Запалима течност и пари. Причинява тежки изгаряния на кожата и увреждане на очите.

 

 

Препаратът подпомага отстраняването на органични замърсявания от водата и ограничаване на размножаването на бактерии и водорасли във всички видове басейни (напр. в малки детски басейни и такива без филтрационна система). Препаратът е биоразградим и неагресивен към всички типове повърхност на басейни.

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт