bgenroru
AZURO Bio L 3 l
AZURO Bio L 3 l
AZURO Bio L 3 l

Безхлорен дезинфектант за басейни Azuro Bio-L 3 л.


Цена с ДДС:46,00 лв
Продажна цена с ДДС: 29,90 лв
Безхлорен течен препарат за активна дезинфекция, с алгицидно действие, използван в комбинация с кислородни таблетки за басейни Азуро Oxi Tabs;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 3.00 л.

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препаратът е предназначен за ефективна дезинфекция на водата и ограничаване на размножаването на бактерии и водорасли във всички видове басейни. Препаратът е биоразградим и щадящ човешкия и животинския организъм, включително рибите и земноводните. Активната съставка, съдържаща се в препарата, има отличен дезинфекциращ и алгициден ефект, въпреки това за съвършено изчистване на водата е необходими замърсяванията също така да се оксидират. Затова препаратът трябва винаги да се използва в комбинация с кислородните таблетки за дезинфекция на басейни AZURO OXI TABS.

 

УПОТРЕБА:

Преди прилагането на препарата е необходимо да се коригира нивото на pH на водата в границите на 7,0-7,4. Препаратът е най-ефективен при самостоятелно наливане в скимера. За да бъде ефектът от препарата максимален е необходимо преди първото третиране след напълване с вода да се използват кислородните таблетки за басейн AZURO OXI TABS, които да премахнат остатъчния хлор и да оксидират евентуалните замърсявания. При малки басейни без филтрационна система е необходимо препаратът напълно да се разбърка в целия обем на водата. Ефектът от първоначалното третиране се проявява до 2 дни. В случай, че проблемите продължават, трябва де се извърши повторно третиране в същия обхват. За измерване на нивото на pH и съдържанието на активни вещества във водата се използват специални тестери. Оптималната концентрация на препарата AZURO BIO-L във водата на басейна е 4-6 мг/л.

Първоначлно третиране: 1 л/10 м³ вода в басейна. Поддържаща доза: 0,5 л/10 м³ вода в басейна веднъж седмично.

Срок на годност: 2 години от датата на производство (виж капачката на продукта).

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1907/2006 на Европейския парламент и на Съвета. 1272/2008: 

Съдържа полихексаметилен гуанидин хидрохлорид. Може да предизвика алергична реакция.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт