fbpx
bgsqenmkroru

Цени на сглобяемите басейни

басейниЗа повечето компании на българския пазар "Колко струва един басейн?" е труден въпрос, тъй като цената на басейна зависи от съвкупност от фактори, като размер, материали, срок за изпълнение, необходимо оборудване за него - филтърна система, стълба, отопление или други аксесоари. Дори при сглобяемите басейни, за клиента е трудно да пресметне предварително колко разходи са необходими за изграждането на басейна и оборудването му.

Ще се опитаме да отговорим на основните въпроси, които вълнуват всеки човек, решил да закупи и инсталира сглобяем басейн.

Разходи по терена

В случай, че сте избрали модел, който може да бъде монтиран надземно и предпочитате надземен монтаж, разходите по терена ще бъдат минимални - унищожаване на плевелите, изравняване на терена и осигуряване на дренаж, в случай, че водооттичането на това място е затрудено. Всичко това може да свършите с подръчни средства, заедно с цялото семейство. 

Ако сте решили басейна да бъде вграден или полувграден в земята и моделът, който сте избрали позволява това, трябва да предвидите разходи за:

  • изкопни работи и извозване на излишната земна маса - могат да се извършат на ръка за малки и полувградени басейни или с техника, ако мястото позволява достъп на такава.
  • бетонна замазка на дъното с арматура и основа от чакъл - преди вграждането на сглобяемите басейни, за да имат стабилност и да са устойчиви на природни влияния е необходимо изливането на бетонна плоча върху пласт чакъл.
  • две успоредни тухлени или бетонни стени по продълговатите страни на овала при басейните от серията Ибиза.
  • довършителни работи - облицоване с тухли на облите страни на овала при басейните Ибиза и обратен насип от земновлажен бетон при басейните от серията Азуро.
  • настилка около басейна - тя може да бъде натурална - трева или ситни камъчета, които се поставят върху повърхността и в никакъв случай в обратния насип на басейна или всякакъв друг вид подходяща външна настилка, която не зазидва горните лайсни на басейна.

 

Разходи за инсталацията на басейна

Басейните от серията Азуро са проектирани така, че да не изискват инсталация от квалифициран техник. Достатъчни са добри технически познания, за бъде приключена инсталацията успешно. Въпреки това, монтажът може да бъде извършен от специалист, а стойността му зависи от населеното място и модела на басейна. За басейните Азуро, тази сума варира между 250 и 680 лв. и включва инсталацията и доставката и доставката на продукта.

За басейните от серията Ибиза е необходима инсталация от квалифициран техник. Цената на услугата варира от 350 лв за по-малките модели, в населените места близо до София до 950 лв с вкл. ДДС за басейни Ибиза 4 и Ибиза 5 и населени места отдалечени над 300 км от София.

 

Цени на сглобяемите басейни

За да бъде лесен и подходящ избора на сглобяем басейн и оборудването му, басейните от серията Азуро и Ибиза са обособени в ценови пакети, които включват всичко необходимо за инсталацията и използването на басейна. Закупуването на пакет дава възможност на клиента да спести значителна сума от цената на басейна и оборудването, ако то бъде закупено отделно, елиминира възможността за грешки и избор на неподходящо оборудване и дава възможност за избор между две опции - основно оборудване в икономичните пакети и пълно оборудване - в пакетите "Премиум". 

Почти на всяко друго място ще Ви отговорят, че към цената на басейна, който сте си избрали задължително трябва да добавите нещо друго, което е необходимо за използването му. В онлайн магазина на www.baseini.net ще намерите готови ценови решения, с ниска и точна цена за басейна и необходимите му аксесоари.

 

Всички цени в сайта www.baseini.net се актуализират ежедневно и включват ДДС.

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водопад за басейни Cobra
1495,00 лв
Размер