Prefabrik havuz

shop

Добре дошли в най-големия български онлайн магазин за фамилни сглобяеми басейни и аксесоари за тях с цени, информация и продукти, които сами може да сглобите за броени часове! Басейни.НЕТ е официален представител за България, Румъния и Турция на най-големи европейски производител - чешкия завод Mountfield a.s.

Колко струва един басейн? - Труден въпрос за повечето компании, предлагащи басейни на пазара. Отговор ще получите след дълги процедури по проектиране, калкулация на материали, проучване... И цената се оказва толкова висока, че превръща басейна в лукс, недостъпен за Вас. Вече не! Представяме Ви сглобяемите басейни от серията Азуро -надземни и за вграждане, които сами може да сглобите бързо и лесно, предлагани в комплекти, съдържщи всичко необходимо, за да ползвате басейна. Различни по размер, дълбочина и форма басейните Азуро ще задоволят всички Ваши предпочитания при това на уникално ниски цени, с гарантиран европейски произход, двугодишна пълна гаранция на оборудването и 5 години гаранция на стените! 

В сайта ще намерите още модулни басейни Ибиза с осветление и дълбочина от 1.5 м, луксозните фамилни басейни от стъклопласт Калипсо, както и композитните панелни басейни Форт Уайн , окомплектовани с всички екстри и предлагащи преходна дълбочина от плитко към дълбоко. Много различни аксесоари за Вашия басейн – слънчеви панели и термо помпи, мобилни и релсови покриви за басейни, препарати за третиране на водата в басейна, професионална пясъна филтарция - готови комплекти пясъчни филтъри с възможност за употреба в домашни условия, картушни филтриращи системи, соларни душове, инструменти за почисване на басейна и всички видове консумативи и резервни части постоянно на склад и с актуализраща се информация в сайта ежедневно!

 

Да помогнем на едно българско дете!

Валери е едно малко, усмихнато и много смело момче на 2 години и 4 месеца със страшната диагноза агресивна форма на злокачествено образование в мозъка. Необходимата за лечението в чужбина сума е непосилна за родителите му. Нека му помогнем заедно да живее!

Формули за изчисление на обема на басейна

Формули за изчисление на обема на басейна
 
Защо е необходимо да знаем кубатурата на басейна си?

 

За да изчислите точно какво количество от даден препарат Ви е необходим или колко мощна филтрираща система за количеството вода в басейна Ви трябва да изберете, е необходимо да знаете обема на Вашия басейн.

 

В случай, че не знаете кубатурата на б...

Прочети повече...
ВИЖТЕ ОЩЕ:

Басейни.НЕТ в Vip Brother и Big Brother All Stars

Басейни.НЕТ в Vip Brother и Big Brother All Stars
След финала на шоуто Vip Brother съквартирантите в къщата на Big Brother All Stars продължават да се наслаждават на кристалната вода в басейна модел Ибиза и оборудването му, предоставени от Baseini.NET.
  
Басейнът в къща е едно от най-любимите места на съквартирантите, благодарение на добрия му естетичен вид, криста...
Прочети повече...
ВИЖТЕ ОЩЕ:

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Телефон: 02/482 96 98

Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info @ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч;събота и неделя - почивни дни;

Прочети повече...
ВИЖТЕ ОЩЕ: